La Ştefan Vodă s-a desfășurat cea de-a III- a ediție a concursului “Businessmanul anului”

Vineri, 16 iunie 2017, Consiliul raional Ştefan Vodă a premiat agenţii economici la Gala concursului “Businessmanul anului 2016”. Conducerea raionului Ştefan Vodă în frunte cu Nicolae MOLOZEA a mulţumit participanţilor şi le-a oferit diplome și medalii.

La eveniment au participat Nicolae GORBAN, preşedintele Raionului Căuşeni, Visarion BILIC, directorul Filialei Tighina a CCI a RM şi agenți economici din Ştefan Vodă.

Preşedintele raionului Căuşeni a felicitat agenţii economici din regiune şi a înmânat Petronelei VEREJAN, director S.R.L. “Pauliţa Prim” diploma cu nominalizarea “Start-up de succes şi extindere la nivel regional“.

Diploma “Pentru aportul adus la dezvoltarea social- economică a raionului Ştefan Vodă”,  a fost înmânată membrului CCI a RM- Iurie TULEI, director general SA “Nistru-Olăneşti”.

Titlul de “Businessmanul anului 2016” a fost oferit membrului CCI a RM – “Î.M. Vinăria Purcari S.R.L.”, precum şi diploma pentru contribuţia la dezvoltarea turismului vitivinicol din regiune şi promovarea brandului naţional pe piaţa externă.

 Visarion BILIC, directorul Filialei Tighina a CCI a RM, a felicitat businessmenii raionului Ştefan Vodă, menţionând că instituţia camerală acordă asistenţă în dezvoltarea diferitelor genuri de activitate ale întreprinzătorilor. “Aici, în sală sunt prezenţi cei mai buni antreprenori care aduc un aport considerabil la completarea bugetului raional şi cel republican şi au un mare prestigiu în exportul producţiei peste hotarele ţării”, a mai menţionat Visarion BILIC.

Invitaţii au asistat la un spectacol artistic prezentat de artiştii din raion cu merite deosebite la nivel naţional şi internaţional. De asemenea, a avut loc și un expo-târg, în care meșterii populari și agenţii economici și-au expus produsele.

Menţionăm că filiala Tighina a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova şi Consiliul raional Ştefan Vodă au semnat în septembrie 2015 un Acord de colaborare.

Distribuie acest articol: